Behandlingar

Spa-Ritualer

ChocolateDream

Ritualen inleds med aromafotbad samt kroppinsmörjning av varm behaglig olja, därefter appliceras en väldoftande scrubb, som tar bort döda hudceller och förbereder kroppen för chocolate massage, som är en riktig fest för kropp och sinne. Denna behandling har en avslappnande, återfuktande, närande, föryngrade och utjämnade effekt på huden. Avslutas med en enkel ansiktskur .

ByeByeCellulite

Ritualen inleds med aromafotbad samt kroppsinsmörjning av varm behaglig olja , därefter appliceras en örtscrubb,som tar bort döda hudceller och ökar blodcirkulationen och förbereder kroppen för en anticellulit massage .Behandlingen avslutas med en kroppsinpackning och enkel ansiktskur.

The sound of harmony

Njut av helande ljud och vibrationer som tar sig djupt ner i kroppen och löser upp mentala och fysiska spänningar. Toner från de tibetanska ljudskålarna hjälper Dig att stärka kroppens självläkande förmåga, sänka blodtrycket, öka känslan av välbefinnande.

Mycket effektivt om Du lider av : fibromyalgi, reumatism ,artrit , tinnitus , PSD ,ADD , Autism, ADHD ,sömnproblematik, utmattningssyndrom